Blauw Bloed – Tentoonstelling over kronen

Vanaf Paleis Het Loo is er aandacht voor de nieuwste tentoonstelling over tronen. Een gesprek met conservator van de tentoonstelling Niels Coppes over de symboliek van tronen. Daarnaast vertelt prinses Margaritha over haar nieuwe sieradenlijn en is het prachtige liefdesverhaal van Frederik en Mary te zien. Verder het koninklijk nieuws van afgelopen week. Deze link is te openen via NPO plus accounts.

Koninklijke boerderij

De natuur is een eindeloze bron van inspiratie voor ontwerpster Margarita prinses de Bourbon de Parme. In een monumentale boerderij in Wassenaar, omringd door weilanden, bomen en dieren, werkt ze aan nieuwe juwelen en interieurobjecten.

La princesse Margarita de Bourbon-Parme dans les coulisses de la manufacture Royal Delft

“Noord en zuid stromen door mijn aderen. Onvermijdelijk gaat mijn blik in verschillende richtingen”

Prinses Margarita de Bourbon de Parme achter de schermen bij de fabriek van Royal Delft tijdens een interview met het Franse royal magazine Point de Vue.

Interview in De Telegraaf: ‘Prinses op het witte paard’

“Ondernemerschap trekt me. Ik wou dat ik net zo goed was als Bernhard en Maurits, die zijn nóg meer ondernemer. ”

Beau Monde – ‘Zo ziet de oudste dochter van Prinses Irene er nu uit’

“Zo droeg actrice Anna Drijver oorbellen van De Parme Design tijdens een event.”

Een online artikel in Beau Monde waar aandacht wordt besteed aan het juwelenmerk De Parme Design. Op de foto Prinses Margarita en Prinses Irene tijdens de Bomendag in Alphen aan den Rijn.

Prinses Margarita leerde veel van omgang met paarden.

“Je leert bij paarden vertrouwen op te bouwen, maar ook verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen. Je moet gedisciplineerd zijn, want of het nu mooi weer is of koud, je moet erheen.”

Naar aanleiding van het interview dat Prinses Margarita bij WNL op Zondag met Rick Nieman heeft gegeven, heeft Vorsten Magazine een online artikel geschreven.