VERKOOPPUNTEN


Verkooppunten

De Parme Design selecteert haar verkooppunten zorgvuldig. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en ambacht is van groot belang.

By Jacky

By Jacky is een online webshop, opgericht door Jacky. Jacky heeft meer dan 12 jaar in de sieradenindustrie gewerkt en haar passie en vaardigheden ontwikkeld bij een grote juwelier in Nederland. Naast die ervaring studeerde ze ook af als Certified Diamond Grader aan HRD Antwerpen en is ze gemologist. Nu, 2,5 jaar geleden, startte ze haar eigen bedrijf.  Ze onderscheidt zich in het persoonlijk contact en organiseert regelmatig kleinschalige evenementen waar je de unieke sieraden kunt voelen en passen.

Steltman Juwelier

Steltman is een begrip in Den Haag. Al meer dan honderd jaar is Steltman Juwelier, opgericht in 19818,  gevestigd aan de Plaats in Den Haag en verkoopt exclusieve en high end juwelen.  De nadruk bij Steltman ligt in de ‘Joaillerie Artistique’, oftewel kunstzinnige juwelier, op het artistieke ontwerp. Typische Steltman-juwelen hebben intrigerende, in het oog springende vormen en zijn gemaakt met een verbluffend vakmanschap. Dit past perfect bij het handschrift van de De Parme Juwelen.

Galerie de Vaal

De geschiedenis van Juwelier de Vaal gaat al zes generaties terug. Stuk voor stuk vakbekwame juweliers en edelsmeden, samen goed voor meer dan 150 jaar ervaring en passie voor het vak. Het familiebedrijf begon met een atelier in Schoonhoven. In de jaren 80 verhuisde Jac de Vaal naar het nabijgelegen Bergambacht. Het atelier werd uitgebreid met een prachtige juwelierswinkel.