DE PARME DESIGN – INSPIRED BY NATURE

De Parme Design draait om het vinden van oplossingen vanuit een unieke creatieve visie. Ontwerpen is oplossen. Vorm vinden betekent materiaal verkennen en het vakmanschap verdiepen om tot de kern te komen. Dit vraagt niet alleen om visie, maar ook om het aangaan van verbindingen, tussen idee en materiaal, concept en maker. De synergie die tot stand komt in samenwerkingen is een essentieel onderdeel hiervan.

DE NATUUR ALS MUZE

De ontwerpen van DE PARME DESIGN symboliseren vaak onze onlosmakelijke verbondenheid met de natuur. Ook het spel tussen lichtval en schaduwwerking blijft betoveren en is een belangrijk element van het werk.

BEWONDEREN EN VERWONDEREN

Niets is sterker dan de onderzoekende, leergierige geest. Een fascinatie voor etnografie en antropologie leggen de basis voor reislust: landen ontdekken en mensen leren kennen. Via de traditionele ambachten, de gebruiken en rituelen, de technieken en door het materiaalgebruik te doorgronden. De wederkerigheid van iedere ontmoeting vraagt om openheid. Uitwisseling en wisselwerking zijn de ware rijkdom van de reis.